Bankacılık sektöründe özel sermayeye dayalı hizmet veren bankalardan birisi Yapı Kredi’dir. Yapı Kredi birçok alanda müşterilerine hizmet sunmaktadır. Kredi kartları, kredi vs. gibi birçok hizmeti bulunmaktadır. Yapı Kredi kredi tiplerinde ise evlilik kredisi, yeni evlenecek olan çiftlerin düğün masrafları gibi giderlerinin maddi açıdan desteklenmesi amacıyla sunulmaktadır. Yazımızın devamında ise sizlere Yapı Kredi evlilik kredisi hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunacağız.
Sayfa İçeriği
Yapı Kredi Evlilik Kredisi Nedir?
Yapı Kredi Bankası’nın çiftlerin nişan, düğün, balayı ve oturacak ev gibi masraflarının maddi desteğinin sağlanması amacıyla sunduğu bir kredi tipidir. 36 aya kadar varan vade imkanları ile geri ödeme seçenekleri mevcuttur.
Yapı Kredi Evlilik Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Yapı Kredi evlilik kredisi başvuru işleminizi birçok şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu seçenekler şu şekildedir;
- Herhangi bir Yapı Kredi Bankası şubesine giderek gerçekleştirebilirsiniz.
- SMS seçeneği ile başvurmak için “Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411’e gönderebilirsiniz. (Örnek 1: Bireysel 12345678901 1000)
- 444 0 444 numaralı Yapı Kredi telefon bankacılığı numarasını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Veyahut bunların hiçbiri ile uğraşmak istemiyorsanız internet aracılığı ile sizlere yazımızın devamında vereceğimiz bağlantı linki üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Tıklamış olduğunuz bu bağlantıda karşınıza aşağıdaki görsele benzer bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Bu sayfada sizlere semboller ile gösterdiğimiz alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup “Devam” butonuna basarak kredi talebinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Yapı Kredi Evlilik Kredisi Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYINIZ!
Yapı Kredi Evlilik Kredisi İçin Gerekli Belgeler Nedir?
Yapı Kredi evlilik kredisini herhangi bir Yapı Kredi şubesinden gerçekleştirmek istiyorsanız;
- Nüfus cüzdanı fotokopisi.
- Gelir belgesi. (Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza ve yetki belgesi, serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi, emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi, kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi)
- Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi faturaların işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve krediyi alacak kişi adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir)
Bu belgeleri yanınızda bulundurmanız sizler açısından kolaylık sağlayacaktır.
Ne Kadar Taksit Ödersiniz?
Alacağınız kredi ile tahmini taksit ödeme seçeneklerini öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamında vermiş olduğumuz bağlantı adresinden tahmini taksit ödemelerinizi öğrenebilirsiniz.